Hirdetés

Verhetetlen áron szerezheted meg a munkához nélkülözhetetlen Office szoftvereket



|

Sőt, a legújabb Windows 11-et is remek áron lehet megvásárolni.

Hirdetés

Hiába vetted meg új számítógépedet, ahhoz, hogy dolgozni tudj vele, még szoftverekre is szükséged lesz. A Keysworlds Office Software Deal nevezetű új akcióban szerencsére verhetetlen áron csaphatsz le a különböző Microsoft Office programcsomagokra, melyek elengedhetetlenek a mindennapi munkához, beleértve az Office 2021, Office 2019, Office 2016 és más Office-verziókat is.

A legújabb Office 2021 Professionalt például mindössze 26,25 euróért lehet megvásárolni, a legköltséghatékonyabb megoldás pedig egyértelműen az 5 PC-s kombináció, melyben számítógépenként már akár 13,85 euróért lehet Office-t szerezni. Külön érdemes figyelni a Machez készült Office-ra, ami 58%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg. Windows 10 vagy a Windows 11 szoftvereket is remek áron lehet találni az alábbi listában, a 2 PC-s Windows 10 Pro például már 6,22 eurós darabáron kapható, a legújabb Windows 11 pedig mindössze 10,45 euróért szerezhető meg.

Hirdetés

Limitált Office ajánlatok 

Limitált Windows 10 és Windows 11 ajánlatok

Programcsomagok 58%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF58

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

További szoftverek

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.