Hirdetés

Verhetetlen áron szerezhetsz Windows vagy Office szoftvereket ezen a Black Friday akción



|

A Keysworlds Black Friday akciója még mindig tart, világbajnok árakon lehet lecsapni a különböző programcsomagokra.

Hirdetés

A Windows 11 egy nagyon stabil, nagy teljesítményű operációs rendszer, ami otthoni és üzleti felhasználók számára is tökéletes választás. Nem mellékesen, ez az egyik legbiztonságosabb operációs rendszer a TPM 2.0 platformmegbízhatósági modulnak hála egyáltalán nincs könnyű dolga azoknak akik a jelszavakhoz vagy a helyi adatokhoz akarnak hozzáférni.

A Keysworlds legújabb akciójában most akár 90%-os kedvezménnyel szerezhetők meg az eredeti a Windows és Office licencaktiváló kulcsok. Például az eredetileg 199,99 dolláros Windows 10 Pro csak 7,35 euróba kerül a Keysworlds Black Friday akció idején! Két darab Windows 10 Pro kulcs esetén darabjuk csak 6,22 euróba kerül, a Windows 11 pedig már 10,45 euróért elvihető.

Hirdetés

Windows 10 és Windows 11 akciók - kuponkód használata nem szükséges

A Microsoft kiadott egy hivatalos közleményt, amely szerint 2023. április 11-én leállítja az Office 2013 támogatását, és a továbbiakban nem biztosít hozzá biztonsági frissítéseket. Itt az ideje tehát a váltásnak! Az eredeti Office 2021 Pro mindössze 26,25 euróba kerül a Keysworlds Black Friday akciójában. Ha több számítógépet kell frissítened, vagy barátaiddal együtt vásárolnál, remek választás az öt PC-hez is használható kombinált csomag, ami PC-nként csak 13,85 euróba kerül!

Office 2021 Black Friday akciók - kuponkód használata nem szükséges

Office csomagok 58%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF58

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

Az Office és Windows csomagok mellett a Keysworlds számos más hasznos szoftvert is értékesít. 

További szoftverek

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.