Zenzációs napra ébredtünk!



|

Vadonatúj termékekkel nyitja az őszi főszezont az Asus, amelyek a Zen-család teljes megújulását hozzák el, ráadásul egészen hamar, hogy kívánságlistánkról se kelljen lehagyni őket. Most élőben nézheted velünk a bemutatót!

Sokak szerint a januári CES, vagyis Consumer Electronics Show a legfontosabb kiállítás, amit mi sem szeretnénk megcáfolni, ugyanakkor az ősznyitó IFA-t mégis jobban kedveljük: egyrészt itt van nem messze, Berlinben, másrészt a cégek csupa olyan eszközt mutatnak itt be, amik után már nem kell hónapokat, éveket sóvárognunk, hanem már a karácsonyi szezonban megkaparinthatjuk őket. Az IFA nyitására időzítve az Asus is komoly bejelentés-parádéval készül, amiről vétek lenne lemaradni.

 

Zen-megújulás

A Zen már jó ideje velünk van, és miután a notebookok piacán hatalmasat söpört az Asus ezzel a termékcsaláddal, kiterjesztette tabletre, okostelefonra, sőt, okosórákra is. A Zen-siker itt sem maradt el, a dizájn és a prémium anyaghasználat kifizetődő stratégiának bizonyult. A külső mellett azonban a belsőt sem szabad elhanyagolni, sok olyan céget láttunk már, amely gyönyörű, de végtelenül buta eszközökkel próbálta meghódítani a vásárlókat.

Az idei IFA kiállítás alkalmával több Zen-család is teljesen új dizájnt, új specifikációkat és sok-sok új modellt kap. Anélkül, hogy bármiféle titkot elkotyognánk, vagy lelőnénk a nagy durranásokat, lehet számítani vadonatúj ZenPad 3S táblagépre, egy új ZenWatch 3-ra és a ZenFone 3-széria is elrajtol, hogy már ősszel meggyőzzön minket a telefoncserénkről. Aki leendő legújabb laptopjával szeretne találkozni, szintén nem marad hoppon. 

Szeretnél ott lenni?

A legjobb az egészben, hogy még azt sem kell megvárnod, amíg mi összeszedjük és leírjuk, milyen újdonságokat mutatott be az Asus, ugyanis velünk együtt te is ott lehetsz a nagyszabású bejelentési bulin! Természetesen nem csaptunk fel utazási irodának, aki ingyen visz mindenkit Berlinbe, de virtuálisan elrepítünk a rendezvényre, hogy otthoni (vagy munkahelyi) kényelmes székedből élvezd végig a legújabb Zen-kütyük bemutatóját. Ehhez nem is kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintani, hogy élő adásban, első kézből élvezhesd végig a Zenvolutiont! Tarts velünk, mi egész biztosan ott leszünk!

http://press.asus.com/events/ifa/2016/

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.