Hirdetés

Samsung monitor 5 megapixeles webkamerával



|

A Samsung legújabb Full HD-s kijelzőjére 5 megapixeles webkamerát szereltek.

Hirdetés

 

A Samsung általunk legutóbb tesztelt monitorához hasonlóan a most bemutatott darab is Full HD-s, és bár nem ragyog kéken a kávája, viszont egy 5 megapixeles webkamerát építettek a Scopia VC240 tetejére.

 

A kijelző Scopia webkamerája 720p-s HD-videót képes rögzíteni, 30 fps-sel, 2 megabites bitrátával. A h.264-es tömörítésben dolgozó kamera támogatja a V2oIP technológiát is. Maga a panel 1920 x 1080-as, Full HD-s felbontást tesz lehetővé, 1000:1 kontrasztarány és 170 fokos betkintési szög mellett.

 

Természetesen a 24 hüvelykes monitor sehol sem nyerne design-díjat, azonban a Samsung célja nem is ez a Scopia VC240-nel. A kijelzőt elsősorban üzleti felhasználásra szánják, és mivel amúgy sincs hasonló teljesítményre képes konkurenciája, ezért talán a külseje nem is számít annyira. Várhatóan idén ősszel már kapható lesz, nagyjából 2000 dolláros áron (402 000 forint).

 

samsung_video_confrencing_lcd.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.