Hirdetés

Shuttle nettop Intel Atom 330-cal



|

A Shuttle új nettopjába Atom 330-as CPU került, és Linux-szal kapható.

Hirdetés

 

Bár a Shuttle legújabb mini-pc-je nem Core i7-tel van felvértezve, de még csak folyadékhűtést sem kapott, tartogat néhány érdekességet, ami miatt szintén kiemelkedik az egyébként kissé egyhangú mini dobozok közül.

 

Az X270V-re nem csupán egy-két extra port és egy új modellszám került. A gép valójában egy nettop, amibe az Intel Atom 330-as processzorát építették. Maximum 2 GB DDR2-es RAM szerelhető a mini-PC-be, ami gigabit Ethernettel, hatcsatornás audióval, PS/2-es csatlakozóval, hat darab USB porttal, valamint VGA-és DVI-kimenetekkel is rendelkezik.

 

A Shuttle állítása szerint egyébként az X270V energiatakarékos is, bár azt nem említik, hogy mennyit és hogyan spórol a villanyszámlán. Érdekesség, hogy az Európában 299 euróért (88 000 forint) kapható géphez egy Linux-disztribúció, az openSUSE 11 jár.

 

shuttle-nettop-x270v.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.