Hirdetés

Strapabíró merevlemezt Barbie-nak!



|

Nőies és szilikonos is, így Barbie-kompatibilis a rózsaszín Freecom ToughDrive.

Hirdetés

 

toughdrive_pink_.jpg

 

 

Megjelenésekor PC Studio műsorunkban is bemutattuk a Freecom strapabíró merevelmzét, a ToughDrive-ot. A szilikon gumírozással védett meghajtók azt is kibírják, ha akár 2 méteres magasságból zuhannak a padlóra. A gyártó úgy tűnik, hogy nem szeretné, ha férfisovinizmussal vádolnák, így megjelentette a sikeres termék női változatát. 2,5 hüvelykes merevlemezre épül a ToughDrive Pink is, mely nevéhez méltóan rózsaszín. 160 és 250 gigabájtos kapacitással kapható és egyébiránt mindenben megegyezik férfias elődmodelljével. Beépített USB csatlakozóval készül, nem igényel kiegészítő tápellátást. Hogy adataink teljes biztonságban legyenek, az NTI Shadow maker backup alkalmazást is mellékelik hozzá.

 

 

toughdrive_pink_packfront_.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.