Hirdetés

Szeptemberben érkezik a Fujifilm 3D-s fényképezője



|

Idén szeptemberben, 600 dolláros áron kerül piacra a Fujifilm 3D-s, ikerlencsés digitális fényképezője.

Hirdetés

 

3D-s fényképezőgépről már hallhattunk régebben, ez pedig a Fujifilm FinePix Real 3D, amely a tervek szerint, idén szeptemberben kerül a piacra. Az ikerlencsékkel ellátott gépről most néhány plusz információ is napvilágot látott, többek között a készülék ára.

 

Nagyjából 600 dollárért (119 000 forint) lesz majd hazavihető a 3D-s fényképező, amelynek teljesértékű használatához még sokkal több pénzt kell kiadnunk. Ahhoz, hogy a készített fotókat tényleg 3D-sen lássuk, különleges példányokat kell nyomtatni, amelyeken lencseszem alakú műanyag lencse van. A másik lehetőség egy sztereoszkópikus LCD-fényképkeret vásárlása.

 

Ahogy maga a gép, egyik megoldás sem olcsó a 3D-s képek élvezetéhez. Azt természetesen egyelőre nem tudni, hogy mekkora az igény az ilyen készülékekre és a 3D-s fotózásra; jelen pillanatban azonban jobb megoldásnak tűnhet egy minőségi DSLR választása.

 

finepixreal3d.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.