Hirdetés

0,1 százalék alatt az Android Nougat



|

Jelenleg a Lollipop az Android legelterjedtebb verziója a robotos rendszerek között.

Hirdetés

A Google minden hónapban jelenti, hogy milyen piaci részesedéssel rendelkeznek az Android egyes verziói. A legutóbbi statisztikák alapján a legelterjedtebb rendszer az Android Lollipop kiadása, amely jelenleg 45 százalékos részesedéssel bír. 

Hirdetés

27,7 százalékkal a második a KitKat. Az első két helyezett nem meglepő, ugyanis ez a két rendszer fut a belépőszintű és a középkategóriás eszközökön. 

A jelenlegi zászlóshajók már a Marshmallow rendszerrel érkeztek vagy arra frissültek - az olcsó és középszintű okostelefonok és tabletek tulajdonosai pedig régi verziókon ragadnak, egészen addig, amíg nem váltanak újabb eszközökre. 

A Marshmallow jelenleg 18,7 százalékkal áll a harmadik helyen, a Jelly Bean még mindig 15,6 százalékon tartja magát. Nem halt ki az Ice Cream Sandwich (1,4 százalék), a Gingerbread (1,5 százalékos) és a Froyo (0,1 százalék) sem. 

Az Nougat egyelőre hiányzik a listáról, méghozzá azért, mert eddig csak a felhasználók kevesebb mint 0,1 százalékához jutott el. Ugyan a Nexus készülékek tulajdonosai már élvezhetik az új rendszer előnyeit, a többi gyártó számára valószínűleg hosszú hónapokba telik még, mire frissítik az aktuális eszközeiket a Google jelenlegi rendszerére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.