Hirdetés

1 terabájtosra hízott az üzleti OneDrive



|

Az Office 365 minden vállalati felhasználóját érinti a változtatás.

Hirdetés

Az eddigi hírek alapján az előfizetéses Microsoft Office 365 irodai programcsomag egyértelműen képes volt felkelteni az otthoni és céges felhasználók érdeklődését, most pedig a Microsoft utóbbiak számára az üzletet édesítve már 1 terabájt OneDrive kapacitást kínál mellé. Méghozzá mindenféle felár nélkül, eddig az otthoni felhasználókhoz hasonlóan a vállalati kliensek is 25 gigabájt hellyel gazdálkodhattak.
 

Hirdetés


Az elmúlt hónapokban a felhő alapú tárhelyszolgáltatások piacán kitört árháborúnak köszönhetően a lépés önmagában nem meglepő, többek közt a Google és Amazon is szeretné minél több vállalati felhasználó bizalmát elnyerni. Az általános meghökkenést inkább a lépés határozottsága váltotta ki, rögtön negyvenszeres tárhelybővítésre senki sem számított.


Természetesen az 1 TB tárhely nem csak az új, de a meglévő üzleti Office 365 előfizetőknek is jár.


(Forrás: TechRadar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.