Hirdetés

10 éves a VirusBuster



|

Tíz éves a legismertebb magyar informatikai biztonságtechnikai cég.

Hirdetés

Nos, a VirusBuster Kft. nemcsak helytállt, fennmaradt tíz esztendőn át ezen a nehéz piacon, hanem sikert sikerre halmozva immár a nemzetközi porondon is nevet szerzett. Öt éve lépték át a magyar határt, s ma már 32 országban kaphatók a VirusBuster számítógépes vírusirtó szoftverei, amelyek minőségét számos világszerte elismert tanúsítvány igazolja. A kft. olyan multinacionális informatikai vállalatokkal épített ki együttműködést, mint a Hewlett-Packard, a Microsoft, a Novell és a Sun. Partneri kapcsolatot létesítettek az informatikai biztonságtechnika területének két patinás cégével, a Balabittel és a Commtouch-csal.

 

A kizárólag magyar tulajdonú VirusBuster Kft. 1997 óta nyújt teljes körű vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat a magyar és a külföldi piac számára. Számos magyar és nemzetközi független teszten kaptak kitűnő minősítést a kft. termékei. Zászlóshajó szoftverük, a VirusBuster Professional több alkalommal szerezte meg a Virus Bulletin 100% díjat, a Checkmark Anti-Virus Level One és CheckVir elismerést, valamint az ICSA Labs nagy nemzetközi presztízsű Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítését, 2007-ben pedig elnyerte az ICSA Labs Desktop/Server Anti-Virus Cleaning tanúsítványát is.


A VirusBuster világszerte elismert szakemberei rendszeres előadói hazai és nemzetközi konferenciáknak. A kft. 2003-ban elnyerte az „Év innovatív üzleti megoldása” díjat, 2004-ben az „IT Reménység” díjat. Két ízben is megkapta a cég az Informatikai Vállalkozások Szövetségétől (az IVSZ-től) a „Minősített Szoftver Exportőr” címet, s 2005-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási tanúsítványt.

 

Úgy gondoltuk, tizedik születésnapunkat legstílszerűbben egy szakmai konferenciával, s az azt követő fogadással ünnepelhetjük meg – mondta a VirusBuster tulajdonosa és ügyvezetője, Bozsó Julianna. – Meghívtuk üzletfeleinket, partnereinket: szakembereink előadásai alapján tekintsük át közösen, mi történt az elmúlt tíz évben a számítógépes vírusok és vírusirtók versenyében, s mire számíthatunk a közeljövőben.”

 

A budapesti SAS Béke Radisson Hotelben tartott rendezvényen Bozsó Julianna megnyitója után Stange Szilárd, a VirusBuster fejlesztési igazgatója a vírusok őstörténetéről beszélt, majd Szappanos Gábor, a cég víruslaboratóriumának vezetője az 1996-tól napjainkig eltelt időszakkal foglalkozott. Előadásaikat Agócs Péter kutatási igazgató és Székely Dániel termékmenedzser előadásai követték.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.