Hirdetés

10%-ot gyorsít a gépen az XP SP3



|

Jelentősen gyorsít a számítógépek működésén az új csomag.

Hirdetés

Craig Barth, a vállalat informatikai vezetője szerint a csomag meglepően jól teljesített. A tesztek során egy Intel Core 2 Duo processzorral és 1 gigabájt memóriával felszerelt laptopot használtak, amelyen Office 2007 alkalmazásokat futtattak.

 

A 2004-es SP2-hez képest a sebességi mutatók tíz százalékkal javultak. Ez igen szép eredmény, különösen akkor, ha tekintetbe vesszük azt is, hogy a Windows XP SP3 jóval gyorsabb, mint a Vista SP1 - legalábbis az Office 2007 teljesítményét alapul véve.

 

Ez a teszteredmény tovább nehezíti a Microsoft dolgát, hogy a felhasználókat XP-ről Vistára szoktassa át, a régebbi operációs rendszer marad továbbra is a legnagyobb rivális.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.