Hirdetés

10 százalék fölött a Marshmallow



|

Végre átlépte a 10 százalékos határt a Google aktuális mobilos rendszere.

Hirdetés

Az Android továbbra sem híres a pontos és gyors frissítésekről, és sajnos figyelembe véve a sok gyártó rengeteg készülékét, a helyzet nem is változik majd egyhamar. 

Hirdetés

Az iOS-hez képest nagy az ellentét, de azért némi fejlődés megfigyelhető. Miután a Nexus készülékek tulajdonosai már 8 hónapja élvezhetik az aktuális stabil verziót, a Marshmallow a legutóbbi jelentés szerint már a piac készülékeinek a 10,1 százalékra jutott el. 

Két hónapja ez az arány még csak 4,6 százalék volt az aktív készülékek világában, így a mostani érték nagy mérföldkőnek számít. 

Nyár közepére nem lenne meglepő, ha elérné a Marshmallow a 15 százalékos piaci részesedést, elvégre az új készülékek már ezzel az Androiddal érkeznek. 

A Lollipop részesedése 0,2 százalékot gyengült, a KitKat és a Jelly Bean 0,9 és 1,2 százalékot. 

A Nexus-tulajdonosok mindeközben már az Android N bétájának örülhetnek, és ha minden jól megy, a nyár vége felé a végleges változatnak is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.