Hirdetés

100 dollár jár egy Windows 8-as appért



|

Készpénzzel ösztönözné a fejlesztőket a Microsoft új appok írására.

Hirdetés

Sokáig úgy tűnt, hogy a Windows 8-as appok fejlesztéséért a Microsoft nem osztana pénzt. A helyzet most megváltozott, ugyanis a redmondiak a fejlesztők számára minden egyes Windows 8-ra vagy Windows Phone 8-ra elkészített alkalmazásért 100 dollár adnak, maximum 10 programig.

A promóció korlátozott ideig van érvényben, március 8-tól június 30-ig tart. Sajnos a "Keep the Cash" akció a megköveteli a résztvevőktől, hogy az Amerikai Egyesült Államokban éljenek, illetve értelemszerűen, hogy 18 évesnél idősebbek legyenek. 

Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb mértékben kezdte el a Microsoft támogatni a fejlesztőket a Windows 8-as és a Windows Phone 8-as platform esetében egyaránt. A jövőben a redmondiak várhatóan még szorosabbra fűzik a mobilos és az asztali/mobil platformok, valamint az appmodellek közötti kapcsolatot annak érdekében, hogy a programok bármelyik Windows-verzión fussanak. Az elgondolás először a "Blue" operációs rendszerben mutatkozhat meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.