Hirdetés

13,7 petabyte-nál tart a Google Fotók



|

Egy év alatt 200 millió felhasználót gyűjtött a Google fotós szolgáltatása.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt startolt el a Google Fotók a jelenlegi formájában. A Google célja az volt, hogy otthont adjon minden egyes fotónknak és videónknak, illetve lehetővé tegye azok megosztását is. 

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a 16 megapixeles és az 1080p-s felső korlát ellenére a korlátlan tárhely, a folyamatosan bővülő funkciókínálat és a teljes ingyenesség nagyon vonzó szolgáltatássá tették a Google Fotókat - ráadásul a rendes Google-tárhelyet használva bármilyen felbontású anyagot is fel lehet tölteni. 

Mire jutott egy év alatt a Google Fotók?

A hivatalos adatok szerint immáron 200 millió felhasználója van, havi szinten. Összesen több mint 1,6 milliárd animáció, kollázs és film született. Az eszközökről a szolgáltatás 13,7 petabyte-ot szabadított fel - ennyi fotót pedig 424 évbe telne csak átlapozni. 

Készült egy év alatt 2 billió címke is, ebből 24 milliárd szelfikhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.