Hirdetés

14 javítócsomag érkezik a Microsofttól



|

Remélhetően a szokásos keddi frissítések nem fognak megint galibát okozni.

Hirdetés

Jövő hét kedd két szempontból is izgalmasnak ígérkezik, ugyanis egyrészt az Apple bejelent valószínűleg kettő iPhone okostelefont, másrészt pedig az eseménnyel párhuzamosan a Microsoft kiadja a szokásos havi frissítéseit, bár remélhetően ezúttal nem sikerül kék halálos izgalmakat okozniuk a legjobbakban bízó ügyfeleknél.

Hirdetés


A redmondiak előzetes tájékoztatása alapján összesen 14 csomagban érkeznek az ismeretlen mennyiségű hibát megszüntető frissítések, ezek közül 4 kritikus, a többi pedig fontos besorolást kapott. A kritikusok mind távoli kódfuttatást hivatottak befoltozni, további 4 ugyanilyen problémát hárít el, 3 illetéktelen jogosultságemelést hivatott kiküszöbölni, 1 információszivárgásnak állja majd útját, a maradék 2 pedig szolgáltatásmegtagadásos támadások kigáncsolására szolgál.


A szeptemberi patch kedd a Microsoft összes támogatott operációs rendszerét (XP, Vista, 7, 8, RT, Server 2003-2012), webböngészőjét (6-10) irodai programcsomagját (2003-2013), továbbá szerveroldali szoftverét (Sharepoint 2003-2013) érinti. Az érdeklődők itt találhatnak részletesebb, ám a patchek kiadásáig a hibák természetét illetően konkrétumokat mellőző tájékoztatást a javításokról.


(A kép forrása: Hilsmaxwell / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.