Hirdetés

15,2 százalékon a Marshmallow



|

Mindjárt itt a Nougat, de a Lollipop és a KitKat még mindig megelőzik a Marshmallow-t.

Hirdetés

A Google kiadta a havi androidos statisztikákat, amelyekből kiderült, hogy az augusztus 1-gyel bezáródó mérési időszak alapján a Marshmallow 15,2 százalékos részesedéssel bír az androidos eszközök piacán. Ezt a Google Play Áruházának a látogatási adatai alapján mérik. 

Hirdetés

A múlt hónapi jelentés 13,3 százalékához képest ez 14 százalékos növekedést jelent. A gyártók mégis lassúnak mondhatóak, elvégre 35,5 százalékkal a Lollipop a legelterjedtebb rendszer, és a legutóbbi hónap alatt 35,1 százalékkal nőtt a régebbi rendszer részesedése. 

29,2 százalékon áll a KitKat, 16,7-en pedig a Jelly Bean. A Gigerbread 1,7 százalékon, az Ice Cream Sandwich 1,6 százakékon, a Froyo 0,1 százalékon tartja magát. 

Az új Nougat várhatóan a következő 2-3 héten belül megjelenik. Először a Nexus készülékek kapják meg, a Nexus 6-tól fölfelé. A többi készülékre csak később juthat el az új Android. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.