Hirdetés

15 perc hírnevet kínál az Android Wear 2.0



|

Ha elég kreatív vagy, az általad tervezett számlap is feltűnhet az új operációs rendszerben.

Hirdetés

Már nincs olyan messze az Android Wear 2.0 megjelenése, nemrég pedig az is kiderült, melyik okosórák kaphatják meg az új rendszert. A Google a PAPER magazinnal közösen egy pályázatot is hirdetett ezzel kapcsolatban, a leendő felhasználókat kérték meg, hogy tervezzenek egyedi számlapokat, amik bekerülhetnek a hivatalos választékba.

Hirdetés

Az exkluzív felületeket korábban olyan neves dizájnerek dolgozták ki, mint Rebecca Minkoff, Zoe Jordan, vagy Ted Baker. Most azonban inkább a közösség fantáziájában bízik a Google, az elkészült műveket egyszerűen az Instagramra kell feltölteni #AndroidWear és #WearWhatYouWant hashtagekkel ellátva.

A Google és a PAPER tagjai mellett dizájnereket is felvonultató zsűri (Cynthia Rowley, Jenné Lombardo, Ty Hunter, Morten Just, Mickey Boardman) által legjobbnak ítélt öt számlap mindenki számára elérhető lesz az Android Wear 2.0-ban. A végső győztes jutalma természetesen egy új okosóra, emellett ellátogathat a Párizsi Divathétre is, s a fenti személyek egyikének mentoráltja lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.