Hirdetés

165 terabájtnyi friss légifotó a Bing Maps-ben



|

Hat kontinens 38 millió négyzetkilométerével gazdagodott a szolgáltatás.

Hirdetés

A Microsoft térképészettel foglalkozó részlege tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy az elmúlt hetek során a Google Maps rivális 165 terabájtnyi új légifotóval gazdagodott, összehasonlítási alapul a friss felvételek hozzáadása előtt a meglévők „csak” 129 terabájtnyi helyet foglaltak.

(A sárga színezés az újonnan fotózott területeket jelenti)


A redmondiak szerint a fotók repülőgépekkel és műholdakkal készültek, az új illusztrációk hat kontinens (Észak-Amerika, Dél-Amerika, Afrika, Ausztrália, Európa, Ázsia) 38 millió négyzetkilométerét fedik le. Számunkra ugyan ez nem annyira lényeges, ám a blogbejegyzés szerint immáron az Egyesült Államok teljes területét sikerült lefényképezniük a Microsoft munkatársainak, amelyre jogosan rendkívül büszkék.


A tájékoztatás szerint a Bing Maps csapata a következő körben elsősorban Európára fog koncentrálni: a Vén Kontinens megörökítése a tervek szerint ősszel fog befejeződni, a fotók pedig várhatóan az év végén válnak majd elérhetővé a szolgáltatásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.