Hirdetés

1970-ből kapnak üres maileket az iPhone-tulajok



|

Furcsa hiba bukkant fel az iOS-ben, itt vannak a szellem-e-mailek.

Hirdetés

Nem is olyan régen derült ki, hogy az Apple iOS-t futtató eszközein aki visszaállítja a dátumot 1970. január 1-re, az gyakorlatilag tönkreteszi a készülékeket. 

Hirdetés

Az almás cég az iOS 9.3 negyedik bétájában ezt a hibát kijavította, így a nyilvános megjelenést követően ezzel már nem lesz probléma. Van azonban egy másik gond, ami 1970. január 1-hez kötődik. 

A jelentések szerint a felhasználók ezzel a dátummal kapnak teljesen üres e-maileket, amelyeknek sem feladója, sem tárgya, sem tartalma nincs. A legrosszabb, hogy ezeket még csak törölni sem lehet. 

Úgy tűnik, hogy a hiba azokat érinti elsősorban, akik időzónát váltottak utazás közben. 

Mindez tovább erősíti az iOS furcsa hibáinak a listáját. Tavaly például az iPhone-tulajok tönkretehették egymás készülékeit azzal, hogy szöveges üzenetben egy bizonyos sorozat Unicode-karaktert küldtek arab nyelven. 

A szellem-e-mailes hiba egyébként egyszerűen orvosolható. Első lépésben be kell zárni a Mail appot, majd újraindítani a készüléket a bekapcsoló- és a Home-gomb egyidejű nyomva tartásával. Ezután a rejtélyes levelek eltűnnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.