Hirdetés

20 éves a Pinnacle



|

Ez mindenkinek öröm, mert jóval több kerül most a Studio szoftvercsomagokba.

Hirdetés

A gyártó 20 éves évfordulója alkalmából mindenki nagyobb szeletet kap a tortából. A népszerű házi videoszerkesztő csomag mindhárom változata – Titanium, Plus Titanium és MediaSuite Titanium – alaposan felturbózva kerül a boltokba. Az évfordulós kiadás az eddigiekhez képest összességében mintegy 70000 Ft értékű szoftver-extrát tartalmaz. Összesen 49 valós idejű effektust kínál az RTFX vol. 1 és 2 termékekből, 25 darab háromdimenziós főcím jár hozzá (Hollywood FX vol. 1) és 25 kidolgozott DVD menüstílus a Premium Pack vol. 1-ből. A Hollywood FX megléte egyúttal megengedi, hogy magunk készítsünk három dimenziós főcím- vagy áttűnés hatásokat.



Könnyen átküldhetjük munkáinkat Sony PSP vagy Apple iPod készülékekre, illetve általában MPEG-4 kompatibilis hordozható eszközökre. A mobiltelefon tulajdonosok végre nem kell, hogy konverziós programok után kutassanak a neten, a Studio már támogatja a 3GP videoformátumot is.



Az új Plus és MediaSuite változatok megengedik kép a képben és zöld háttér effektusok használatát és képesek HDV kamerákkal illetve nagy felbontású (HD) videókkal dolgozni is. Az új tartalom és a régi árszint minden eddigi változatnál jobb vétellé teszi az évfordulós Studio-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.