Hirdetés

2010 január: érkezik a Windows 7



|

Már csak 18 hónap és itt az új Microsoft operációs rendszer.

Hirdetés

Bill Veghte újabban kiterjedt levelezést folytat a Microsoft céges partnereivel. A néhány nappal ezelőtt íródott leveléből a Windows XP jövőjéről tudhattunk meg érdekes dolgokat, a legutóbbi pedig a cég új operációs rendszerével foglalkozik. A levél szerint a Windows 7 nem várat már sokáig magára, hiszen 2010 januárjában biztosan megjelenik. Ez már csak szűk 18 hónap fejlesztési idő jelent. Veghte felhívta a figyelmet néhány olyan szempontra, melyet szem előtt tartanak, legfőképpen a Vista egyik sokat szidott problémájára, nevezetesen a kompatibilitási gondokra.

windows_7.jpg
 

Bill Veghte ígérete szerint a Windows 7 és a Vista közötti kompatibilitás elsődleges fontosságú, és semmi olyasmi nem történhet majd, mint ami a Vista megjelenésekor problémákat okozhatott. Ennek érdekében A Windows 7 ugyanazt az architektúrát alkalmazza majd mint a Vista, így a cégek által házon belül fejlesztett programok nem ütközhetnek kompatibilitási problémába. Majd meglátjuk, hogyan lesz ez a valóságban, ám a törekvés mindenesetre dicséretes. A levél egyébként része annak a kampánynak, amit a Microsoft folytat, annak érdekében, hogy mindenki teljesen tisztában legyen a Windows XP piacról való eltűnésével, és érzékeltesse a Vista és a majdani Windows 7 előnyeit.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.