Hirdetés

2010-re új Windows



|

Javában készül az eddig Vienna néven ismeretes operációs rendszer.

Hirdetés

Jelenlegi állás szerint Windows 7, azaz "seven" lesz a neve az új operációs rendszernek, amely a napokban lépett a fejlesztés első szakaszába Redmondban.

 

Egyelőre csak az elnevezést tudhattuk meg, valamint azt, hogy a Vistához hasonlóan a "hetes" is elérhető lesz 32, valamint 64 bites változatokban. Léteznek majd eltérő képességű változatok is, hasonlatosan a mostani "Home", "Home Premium", valamint "Ultimate" csomagokhoz. A híresztelések szerint egyfajta előfizetői változat is létezik majd, de erről további részletek egyelőre nem derültek ki.

 

Megtudhattuk továbbá, hogy javában készül már a Vista első szervizcsomagja is, amelyet a Microsoft még idén szeretne megjelentetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.