Hirdetés

2012-ig kap támogatást a Windows Vista



|

A Microsoft 2011. januárig terjeszti, és 2012. áprilisig támogatja a Windows Vistát.

Hirdetés

 

A Windows 7, amelynek már megjelent az RC verziója, és több mint egy évig lesz ingyenesen használható; a legfrissebb hírek szerint már az idén a boltokba kerül. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Microsoft ezzel egyidőben felhagyna a Vista támogatásával.

 

A Vista, amelynek az elmúlt héten elkészült az SP2-es javítócsomagja, 2011. januárjáig marad forgalomban - a redmondi vállalat eddig terjeszti az OS-t, amelynél így betartja a négyéves támogatási ciklust. A szó szerinti támogatás azonban ekkor még nem ér véget.

 

windows_vista.jpg

 

Az OS három változatának használóját még közel három évig segíti a Microsoft, 2012. áprilisáig várhatóak ugyanis változatlan formában a frissítések.

 

Mindezek ellenére a Vista a Windows-ok közül igen rövid életciklussal rendelkezik, hiszen az XP például az indulásától számítva nyolc éven át kapott állandó frissítéseket; a Business és Enterprise változatokhoz pedig 2017. áprilisig járnak biztonsági csomagok.

 

Összességében jó hír, hogy a vásárlók dönthetnek továbbra is a Vista mellett, azonban a legtöbb vélemény szerint a gyártók már csak arra várnak, hogy a Windows 7 megjelenjen; ezután pedig már csak kevesen választják majd a Vistát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.