Hirdetés

2014-ig támogatott az XP



|

Öt évvel meghosszabbította a Microsoft az XP támogatását.

Hirdetés

Alig van hátra néhány nap a Vista megjelenéséig, azonban a Windows XP-től sem feledkezett meg teljesen a szoftveróriás. A felhasználók visszajelzései alapján arra a következtetésre jutottak, hogy most forgalomban levő operációs rendszer otthoni és Media Center verziója tovább használatban maradnak, mint korábban hitték. Ez a felismerés vezetett ahhoz, hogy korábbi üzletpolitikájukkal felhagyva - ami szerint öt év támogatás jár egy-egy szoftverhez - az előzöleg tervezett 2009-es dátumot 2014-re tolják ki. Ennek értelmében öt évvel tovább lesznek biztonsági frissítések és a telefonos segítséget is addig kaphatnak a felhasználók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.