Hirdetés

2015 végén jöhet a Windows 9?



|

A pletykák szerint a jövő év közepén készülhet el a rendszer előzetese.

Hirdetés

A Windows 8.1 tavaszi frissítésének bejelentése és kiadása óta eltelt hetekben meglehetősen nagy csend honolt a Microsoft jövőbeli operációs rendszereinek témájában, amelyhez hozzájárulhatott, hogy a vállalat nemrég meglehetősen keményen lecsapott egy óvatlan szivárogtatóra.
 

Hirdetés


A My Digital Trends fórum korábban efféle témában hiteles információkkal szolgált Faikee nevű felhasználója most dobott egy csontot, ugyanis a birtokába került információk tanúsága alapján a Windows 9 operációs rendszer előzetes változata valamikor a jövő év második vagy harmadik negyedévében jelenhet meg. Nem tudni, hogy vajon publikusan tesztelhetőnek tervezett kiadásról van-e szó.


Mindez annyit tesz, hogy az eddigi hírekkel ellentétben a Windows 9 fejlesztése pár hónappal megcsúszhatott, noha az ütemtervből ítélve nagy baj feltehetően nincs. Az operációs rendszer várható újításairól érdemi információval nem tudunk szolgálni, azonban a Start menü elvileg a Windows 8.1 második nagy frissítésében már benne lesz, viszont a modern felületű alkalmazások ablakokban való futtathatósága megmaradhat a Windows 9 eladási pontjának, plusz a Cortana integrációja sem lenne meglepő.


(Forrás: Neowin | Fotó: Kārlis Dambrāns)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.