Hirdetés

2021-ig lesz támogatott a Linux Mint 18.1



|

A legújabb stabil verzió hosszú távú támogatással rendelkezik, egészen pontosan 5 évessel.

Hirdetés

Elérhetővé vált a Linux Mint legújabb stabil verziója, amely egy hosszú távú támogatással rendelkező kiadás. A hivatalos támogatást 5 évig élvezi. 

Hirdetés

A Linux Mint 18.1 2021-ig kapja a biztonsági- és a hibajavításokat, akkor is ha a felhasználók nem frissítenek újabb buildre. 

Az operációs rendszer Cinnamon és MATE asztali környezetekkel is elérhető, és mindkét változat számos frissítést kapott. 

A Linux Mint 18.1 Cinnamon például új képernyővédőt, új animációkat és egyéb vizuális fejlesztéseket is rejt. Van automatikus elforgatás táblagépeken és gyorsulásmérőkkel rendelkező gépeken, támogatottak a vertikális panelek, és appok is frissültek. 

A Linux Mint 18.1 MATE a kódjában és az appokban igazából ugyanazokat a frissítéseket tartalmazza, azonban a módosítások itt visszafogottabbak. A MintMenu alkalmazás a Google helyett már a DuckDuckGót használja alapértelmezett keresőmotornak. 

A rendszer 64 és 32 bites kiadásokban is létezik, és minden modern PC-t támogat, amiben van legalább 512 MB RAM, 9 GB szabad tárhely, továbbá ehhez egy 1024 x 768-as képernyő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.