Hirdetés

23 sérülékenységet foltozott be a Microsoft



|

Sikerült megjavítani a Thunderbird hiányzó értesítéseit is.

Hirdetés

Magyar idő szerint tegnap este elérhetővé váltak a Microsoft augusztusi frissítései, az ehavi javítókedden 23 biztonsági problémát orvosolt a redmondi vállalat, méghozzá összesen nyolc darab csomagban. Ezek közül három távoli kódfuttatást, kettő-kettő jogosultságkiterjesztést és szolgáltatás-megtagadást, egy pedig információszivárgást tett lehetővé.

Hirdetés


Az érintett szoftverek közt megtalálható a Windows XP SP3-tól kezdve az összes operációs rendszer, az Exchange Server 2007 / 2010 / 2013, továbbá az Internet Explorer mindegyik verziója. Ezeken túl a Microsoft három nem biztonsági frissítést is kiadott: az egyik a Windows RT-ben, a másik a Windows 8 / RT / Server 2012-ben, a harmadik pedig minden támogatott Windows változatban „problémákat old meg”.


A harmadikként említett hatékonysága tanúsítható, ugyanis a frissítések telepítése után végre újból elkezdett működni a Thunderbird levelezőprogram új levelekről szóló értesítőbuborékja, amely a júniusi patch kedd óta az esetek 99 százalékában valamiért nem volt hajlandó megjelenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.