Hirdetés

29 hibát javít az Android új biztonsági frissítése



|

A Nexus készülékekre hamarosan itt az áprilisi Android-frissítés.

Hirdetés

A Google kiküldte az Android mobil operációs rendszeréhez a legújabb, áprilisi biztonsági frissítést. 

Hirdetés

Ebben 29 biztonsági javítás található. A legkomolyabb egy olyan kritikus rés befoltozása, amely lehetővé tette a távoli kódvégrehajtást minden érintett eszközön például e-mailen, böngészőn vagy MMS-en keresztül, médiafájlok feldolgozásakor. 

Jó hír, hogy a Google szerint egyik sérülékenységet sem használta ki soha senki. A Google fejlesztői oldalán a képfájlok már elérhetőek, az új buildek persze OTA frissítés formájában is napokon belül megérkeznek a Nexus készülékekre. 

A nem Nexus készülékek közül egyelőre az első és egyetlen a BlackBerry Priv, ami a napokban megkapja az áprilisi biztonsági frissítéseket. 

A frissítés a Beállításokon keresztül ellenőrizhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.