Hirdetés

2F-nél a Sophos



|

A Sophos teljes termékpalettájának hivatalos disztribútora lett a 2F 2000 Kft. 2012. augusztusától.

Hirdetés

A megállapodás értelmében a kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátása mellett a 2F 2000 Kft. technikai támogató központtal, illetve marketing és PR tevékenységgel is támogatja az angol IT biztonsági fejlesztőcéget.

Az 1985-ben alapított Sophos ma több, mint 1500 főt foglalkoztat. A valamikor vírusvédelmi szoftveréről ismert gyártó az elmúlt években fókuszált fejlesztéssel, sikeres felvásárlásokkal és beolvasztásokkal egy komplex termékpalettát állított össze.

 

 

A biztonsági gyártó integrált csomagjai egyszerűen bevezethetőek, használhatóak és felügyelhetőek. A több védelmi réteget képező, egymásra épülő és egymással együttműködő komponensekből álló struktúra a vírusvédelem mellett komplex határvédelmi, titkosító, adatszivárgást megelőző és általános rendszerbiztonsági (pl. javítócsomag-kezelő) modulokat tartalmaz.

A csaknem húszéves múltra visszatekintő 2F 2000 Kft Magyarország gyártói szintű képviseletet biztosít IT biztonsági ügyfeleinek. A Magyarország összes földrajzi és üzleti területén jelen lévő partneri hálózata számára teljes körű kereskedelmi, technikai, marketing és logisztikai támogatást nyújt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.