Hirdetés

3 év múlva lesz Windows 7, de már most hamisítják



|

A netre kikerült alfa verzió sokak szerint várakozáson alul teljesít.

Hirdetés

Már szinte minden nagyobb Torrent oldalon elérhető a nemrég kiszivárgott új Microsoft operációs rendszer, a Windows 7. A 2,19 GB-os „milestone 1", azaz M1 kódnéven futó alfa verzió a userek szerint is komoly problémákkal küzd, tele van hiányosságokkal, kevés benne a komoly újítás, ráadásul szinte percenként kifagy. Ebből is lehet már sejteni, hogy a megjelenés időpontjára kitűzött 2009 csupán jól hangzó marketing ígéret volt. Körülbelül ugyanaz a helyzet jelen pillanatban az M1-gyel, mint anno a Longhornnal: csak azok a mazochista emberek telepítik fel, akik képesek elviselni a rengeteg hibát és fagyást.

 

Az alfa verzióhoz ráadásul még törvénytelenül sem olyan könnyű hozzá jutni>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.