Hirdetés

300 millió gépen már Windows 10 fut



|

Kevesebb mint egy év alatt sikerült elérnie a Microsoftnak, hogy 300 millió PC-n legyen Windows 10.

Hirdetés

A Microsoft célja az, hogy a Windows 10 1 milliárd eszközön legyen telepítve. Egészen jól haladnak. 

Hirdetés

Kevesebb mint egy évvel a frissítések megkezdése után immáron 300 millió gépen fut a Windows 10. Ez egy 30 milliós haladást jelent a legutóbbi, március végi adatokhoz mérten, és jelzi, hogy stabil ütemben folytatják a frissítést a felhasználók. 

A Microsoft a reményei szerint a következő két évben éri el, hogy 1 milliárd eszközön legyen rajta az aktuális operációs rendszere. A PC-k mellett táblagépeken, okostelefonokon és Xbox One konzolokon is fut az OS. 

A felhasználók gyorsabban térnek át a Windows 10-re, mint anno a Windows 7-re vagy a Windows 8-ra - a folyamatot egyértelműen segíti, hogy a frissítés ingyenes. 

Ingyenes formában július 29-ig lesz lehetősége frissíteni annak, aki eddig nem tette meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.