Hirdetés

33 hibát foltozott be a Microsoft



|

Ezen felül az Adobe elterjedt szoftverei is frissültek.

Hirdetés

Magyar idő szerint valamikor tegnap este a Microsoft elérhetővé tette a májusi patch keddjére készített javításait: ezúttal 10 közleményben összesen 33 hibát foltozott a cég, amelyek közt megtalálható volt az Internet Explorer 8 súlyos nulladik napi sebezhetőségére kiadott végleges javítás is.


A részletes tájékoztatás alapján a betömött rések a megszokott módon többnyire távoli kódfuttatásra adtak lehetőséget, de akadt köztük szolgáltatásmegtagadásos támadásra, megszemélyesítésre, továbbá jogosultság kiterjesztésére használható is. A Windowsok (XP, Vista, 7, 8, RT, Server 2003 / 2008 / 2012) mellett a patchek az Office csomagot, a Lync-et és a Windows Essentials-t érintik.


Végül megemlítendő, hogy a Microsoft foltozásainak elérhetővé válásával párhuzamosan az Adobe is kiadta a Flash, AIR, továbbá Reader és Acrobat legújabb javításait, csak az utóbbi kettőben legalább 27 biztonsági rést foltoztak be a vállalat fejlesztői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.