Hirdetés

3D-be konvertálja a játékokat 3DNES emulátor



|

Elméletben akár első személyű nézetben is játszható vele a Mario.

Hirdetés

Az emulátorok készítői tipikusan arra törekednek, hogy a szoftvereik a lehető leghitelesebben, legnagyobb teljesítménnyel emulálják a játékok eredeti célplatformját. A most felbukkant 3DNES készítője ennél érdekesebb fába vágta a fejszéjét, ugyanis az alkalmazása megpróbálja valós időben 3D-be konvertálni a NES (Nintendo Entertainment System) játékokat.

Hirdetés


A 3DNES ezt úgy éri el, hogy a játékokban használt sprite-okat térbeli objektumokká alakítja. A végeredmény minősége és hasznossága játékonként eltér, azonban a lenti videó alapján időnként egészen jól működik a szisztéma, képes teljesen új életet lehelni a régi címekbe.


A 3D-s objektumok használata lehetőséget teremt a kamera perspektívájának megváltoztatása is, így az emulátorral például első személyű nézetben is játszható a Mario. Természetesen soha nem erre tervezték a játékot, így a perspektíva változtathatósága inkább csak érdekesség, mintsem hasznos funkció.


(Forrás: Geek.com)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.