Hirdetés

3D-vel újít Windows 10-en a Paint



|

Klasszikus köntösben, de teljesen a modern igényekhez igazítva tér vissza a rajzolóprogram.

Hirdetés

Májusban már szóba került, hogy modern formában tér vissza Windows 10 operációs rendszeren a Paint, most azonban kiderült, hogy a Microsoft tényleg az alapoktól építette újjá. Az alkalmazásról ismét a WalkingCat néven ismert Twitter-felhasználó bukkant videóbemutatókra, ezek alapján a nagy klasszikusnak még manapság is lehet keresnivalója.

Hirdetés

A jelenleg Paint Preview néven emlegetett alkalmazás az összes jól ismert funkciót megőrzi, legfontosabb újdonsága pedig a 3D bevezetése lesz. A térbeli objektumok létrehozása laikusok számára is könnyen kivitelezhető, gyakorlottabbaknak pedig viszonylag széles eszköztár áll majd rendelkezésre.


Az új verzió kezelését természetesen elsősorban érintőkijelzőkre optimalizálták, de akár egérrel is elboldogulhatunk a 3D-s modelleket, 2D-s képeket, matricákat és közösségi eszközöket vegyítő kezelőfelületen. Egyes hírek szerint a Microsoft október 26-én esedékes New York-i sajtóeseményén mutatja majd be a Paint új kiadását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.