Hirdetés

5 jó app a zene szerelmeseinek



|

A híres streamingszolgáltatók mellett más érdekes appok is akadnak a zenei világban.

Hirdetés

A Groovesharkot nem is olyan régóta lemosta a pályáról a jogvédők szervezete, nem sokkal később mégis újraindult. A botrány mindenesetre elgondolkoztató volt több szempontból is. Például érdemes megvizsgálni a piac kínálatát, és azt, hogy mi mindent lehet még kipróbálni az olyan népszerű megoldások mellett, mint a Spotify. Aki nem a nagy kiadók sztárjaira vágyik, annak máshol kell nézelődnie. Mutatunk pár lehetőséget. 

Hirdetés

 

Noise.Supply

Egy olyan webes szolgáltatásról van szó, amely a független művészek műveiből építkező SoundCloudon alapszik. Elég találni egyetlen számot a SoundCloudon, ami tetszik, és annak az URL-jét be kell másolni a Noise.Supply oldalára. A dal végén aztán hasonló zenék következnek. A dizájn abszolút minimalista, de a tervek szerint a következő hónapokban sok újdonsággal bővül majd, például az előző dalok listájával. Remek választás az új együttesek felfedezéséhez. 

 

Music Suggestions Ninja

A Music Suggestions Ninja a Pandorára hasonlít, viszont ennek a YouTube adja a lelkét. Elég beírni egyetlen előadó vagy együttes nevét, és máris kapunk egy teljes lejátszási listát a YouTube-on olyan művészektől, akiknek a zenéit valószínűleg kedveljük a beírtak alapján. 

Az oldal szerint nem azt garantálják, hogy tetszik majd, amit hallunk, hanem inkább a felfedezés lehetőségét adják a kezünkbe. 

 

Egyszerű

 

QCast

Egy összejövetelen nehéz megtalálni azt a zenét, ami mindenki ízlésének megfelel. A QCast megpróbál segítő társ lenni ebben a helyzetben, ugyanis lehetővé teszi mindenki számára, hogy androidos vagy iOS-es okostelefonról számokat adjon a listához a Google Play Zenéről vagy a Spotify szolgáltatásról. Szerencsére mindenkinek van leszavazási joga, így a közharag bármit elhallgattathat. 

 

Lehet szavazni

 

Songhop

Az Apple iOS mobilos rendszere alatt lehet érdekes a Songhop, amely új zenék felfedezését segíti. Ebben az alkalmazásban nem teljes számokat hallgathatunk meg, csupán rövid demókat. Emiatt itt nem egy online szolgáltatóval van dolgunk, hanem egy felfedezést segítő programmal. A Tinderhez hasonlóan lehet eldönteni, hogy amit hallunk, az tetszik vagy sem. 

 

Tinder-szerű

 

Blockify

A Spofity ingyenesen is használható, ezért cserébe viszont reklámokat kell elviselni. Ha valaki ezt nem szeretné, akkor Windows alatt nagy segítség lehet a Blockify. Az alkalmazás nem a hirdetések blokkolására szakosodott, hanem a hangerő elnémítására, amikor egy ilyen kerül adásba. Addig, amíg nem kell mindenkinek fizetnie a szolgáltatónál, a csend talán szerencsésebb a reklámoknál. 

 

Reklám helyett csend

 

Ti hogyan szoktatok új számokat felfedezni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.