Hirdetés

5 kihagyhatatlan PC-s játék áprilisban



|

A videojátékos piac áprilisban sem pihen, egymást érik a jobbnál jobb megjelenések. Mutatjuk, mit nem érdemes kihagyni.

Hirdetés

Bár az időjárás még nem teljesen ezt sugallja, beköszöntött a tavasz, ezzel együtt pedig a videojátékos ipar is virágzásnak indult. Áprilisban bizony nagyon komoly megjelenések várják a rajongókat, hiszen végre valahára PC-n is megjelenik a Grand Theft Auto V, de jön a Mortal Kombat legfrissebb része is. Lássuk, mit tartogat számunkra az április.

Hirdetés

 

Hearthstone: Blackrock Mountain - április 3. 

A Curse of Naxxramas után érkezik a második Hearthstone Adventure, ami a World of Warcraftból ismert Blackrock Mountain zónát helyezi a játékba. Hetente egy-egy, összesen öt új ág nyílik meg, benne 17 boss-szal, 31 új kártyával, normal és heroic módokkal, 9 class kihívással, de a Naxxramasszal ellentétben most mindegyikért fizetni kell, darabját 700 goldért vagy 5,99 euróért, az egészet egyben pedig 21,99 euróért lehet megvenni. 

Grand Theft Auto V és Online - április 14. 

Igen, áprilisban végre tényleg jön a GTA V és a GTA Online PC-re, ráadásul ma befutott a trailer is hozzá, amit 60 fps-sel nézhetünk meg. A konzolokon már jó ideje elérhető változat még szebb grafikával, 60 fps-sel, extra tartalmakkal és a már megszokott játékmenettel érkezik PC-re, így másfél évvel az előző generációs konzolos megjelenés után végre mindenki kipróbálhatja, milyen is valaha készült legjobb Grand Theft Auto

Mortal Kombat X - április 14. 

Két hét. Ennyi van hátra, és újra gerinceket tépünk ki, fejeket szakítunk le, vagy sírunk, ha ugyanezt valaki más teszi meg velünk. A Mortal Kombat sorozat tizedik része meghatározó lehet a sorozat történelmében, az új karakterek egyelőre megosztják a közönséget, de azért mindenki talál köztük magának valót, a látvány miatt pedig egyáltalán nem kell szégyenkeznie a játéknak. A tornyok visszatérésével nő a szavatosság is, a sztori pedig megint érdekes lesz, de nyilván a többjátékos mód az, amibe számtalan órát fogunk beleölni. 

Carmageddon: Reincarnation - április 23. 

Egy remake, amit már nagyon régóta várunk; a Carmageddon: Reincarnationben újra autóba ülhetünk, hogy versenyzés helyett ártatlan gyalogosokból csináljunk húspépet. Persze versenyezni is lehet, sőt, az is élvezetes, de a Carmageddon játékokat soha nem ezért szerettük. Az ötven eseményből álló karrier mód mellett több egyjátékos és multiplayer mód is segít elütni azt a pár szabad órát, amit hajlandóak vagyunk ilyesfajta szórakozásra szánni.

Broken Age: Act 2 - április 28. 

A hónap végén végre befejeződik a Broken Age a második felvonással, ami nagy meglepetésképp az Act 1 történetét folytatja. A PS4-esek még egyáltalán nem játszhattak vele, viszont április 28-án ők is megkapják a teljes csomagot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.