Hirdetés

5 másodpercenként egy Linux



|

5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linux Enterprise terméket világszerte

Hirdetés

A Ximian és SUSE LINUX márkákkal a nyílt forráskód közösségben aktív szerepet játszó Novell komolyan elkötelezett a nyílt forráskód irányában, és átfogó Linux termékeket és szolgáltatásokat kínál a vállalati felhasználóknak, az asztali rendszerektől a szerverekig. Vállalati paltformjuk, a a Novell SUSE Linux Enterprise 10 csomag, azaz a SUSE Linux Enterprise Server és a SUSE Linux Enterprise Desktop csomagok komponenseit az első 10 napban 165000-en töltötték le, azaz minden 5 másodpercre esett egy letöltés. A komoly mértékű érdeklődést jelezte az is, hogy a A Novell Customer Center online portált közel 286 000 felhasználó látogatta meg a Novell új eszközeinek regisztrálására, kipróbálására, illetve az előfizetések és szoftverfrissítések letöltésére. Ez erősen tükröződött még a cég honlapjának látogatottságában is, a SUSE Linux Enterprise honlapján a bejelentést követő tíz napban több mint 312 000 oldalletöltést regisztráltak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.