Hirdetés

5 újabb remek beépülő a Chrome böngészőhöz



|

Következzen még néhány hasznos kiegészítő a Chrome-hoz.

Hirdetés

Cikksorozatunk első és második részében megmutattunk néhány olyan kiegészítőt, amelyek bárkinek, bármikor jól jöhetnek a Chrome használata során. A böngészőhöz hihetetlen mennyiségben érhetőek el beépülők, így a legjobbakat megtalálni nem mindig egyszerű. Most mutatunk még öt olyat, ami bármelyik gépen helyet érdemelhet. 

Hirdetés

 

Social Fixer for Facebook

Elsősorban a Facebookot sokat használók számára lehet érdekes ez a kiegészítő, amely a közösségi oldal testre szabásában nyújt segítséget. Az addonnal a nekünk tetsző módon tudjuk böngészni az oldalt, ebbe pedig beletartozik az is, hogy a már megtekintett bejegyzéseket elrejthetjük, és nem bukkannak majd fel néhány nappal később is. Továbbfejlesztett szűrők és követés is van benne, illetve további extra, hogy témák is vannak a Facebookhoz. 

 

A Facebookhoz

 

Hola Better Internet

Nem használjuk majd állandóan, azonban egyes esetekben életmentő is lehet. Akkor vehetjük a legnagyobb hasznát, amikor tűzfalak által blokkolt oldalakhoz, tartalmakhoz szeretnénk hozzáférni. A Netflix például nem érhető el a világon mindenhol, de ezzel a szolgáltatással be lehet csapni. A maga kategóriájában persze nem a legmegbízhatóbb és legjobb, de mivel a használata egyszerű, ezért megér egy próbát, ha valamilyen internetes szolgáltatás nem hajlandó elindulni. 

Frissítés: a Holával kapcsolatos legutóbbi botrányok miatt ez a kiegészítő már nem ajánlott, helyette a TunnelBear lehet megfelelő alternatíva. 

 

Alkalomszerű használatra

 

Wolfram Alpha (Official)

Ezzel a kiegészítővel korlátlan hozzáférést kapunk a Wolfram Alpha adattárához. A telepítés után elég a címsor melletti egyenlőségjelet megnyomni, és máris lehet keresni, problémákat megoldani. Bármilyen iskolában előnyös, hiszen ha valamilyen információra van szükségünk, esetleg számolnunk kell valamit, akkor a Wolfram Alpha mindent elintéz. 

 

A címsor mellett kell keresni

 

Momentum

Az új lap kinézete nem túl trendi a Chrome-ban, de szerencsére sok beépülő létezik, amely képes lecserélni és alaposan feldobni. Ilyen a Momentum is, amely az első dolog lesz, amit látunk, ha megnyitjuk a szoftvert vagy benne egy új lapot. Testre szabható, így a gyönyörű háttér mellett akár teendőlistát és idézetet is kérhetünk tőle. A Momentum a napszakra is figyel, tehát este egy sötétebb, éjszakai fotót mutat. 

 

Az egyik legszebb a kategóriában

 

Honey

Igaz, hogy a Honey csak az amerikai, kanadai, brit, indiai és nemzetközi internetes áruházakkal működik, de azért a netes megrendeléseknél sokat segíthet. A lényege az, hogy nem kell kézzel keresgetnünk a kuponok után, ugyanis a kiegészítő átkutat mindent az akciók, leértékelések és speciális ajánlatok után. 

 

Akciók után kutat

 

Nálatok hány beépülő van telepítve a Chrome-hoz? Mennyit használtok ebből ténylegesen? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.