Hirdetés

669 000 app van a Windows Áruházban



|

PC-kre, okostelefonokra és táblagépekre ekkora a kínálat.

Hirdetés

Régebben az Apple App Store és az Android Market (ma Play Áruház) egyfolytában azzal versenyzett, hogy melyikben hány app elérhető. Most a Microsoft büszkélkedhet számokkal. 

Hirdetés

Az univerzális appok felé fordulva azt kell mondani, hogy a megfelelő kiadások okostelefonon, táblagépen és PC-n is működnek. A Windows Áruház kínálata elérte a 669 000-et. 

2014 januárjához mérten ez egy 67 százalékos emelkedésnek felel meg, de hozzá kell tenni, hogy ebben a PC-s appok is benne vannak. Az univerzális appoktól kezdve teljesebb képet kaphatunk. 

A teljes számadat egyébként továbbra is eltörpül az Apple és a Google 1,5 és 1,6 millió appjához képest. Még rosszabb, hogy sok alapvető alkalmazás a mai napig nem elérhető Windows Phone-ra. 

A gondot az jelenti, hogy sokan nem hajlandóak a mobilos Windows mellett dönteni az appok hiánya miatt, a fejlesztők ezért pedig eleve nem is foglalkoznak a platformmal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.