Hirdetés

A 10 legjobb PC-s játék az E3-ról



|

Az E3 ezúttal PC-s fronton is kifejezetten izgalmasra sikerült, mi pedig összeszedtük nektek a tíz legjobbnak ígérkező játékot.

Hirdetés

Listánk persze ezúttal is erősen szubjektív, igyekeztünk kihagyni a megjelenés küszöbén álló játékokat, vagy a mostanában divatos sorozatok legújabb részeit. Célként tűztük ki, hogy minden kategóriát lefedjünk, így aztán olyan nevek kerültek a futottak még névsorba, mint az új Batman, Assassin's Creed, Fable, Rainbow Six és Call of Duty epizódok. És persze a rangsorolásra sem vállalkoztunk, így ötletszerűen érkeznek egymás után a 2015-ös E3 ígéretes címei.

 

Hirdetés

 

Doom
A kevésbé jól sikerült harmadik epizód után az új Doom már megfelelően stílusosnak és hangulatosnak tűnik. Az Oculushoz pártoló John Carmack nélkül talán nehezebb dolga lesz a fejlesztőknek, vagy éppen az örök ígéret hiánya jelenti majd az előrelépést? Egy biztos, a pályaszerkesztő még csodákat tehet!

 

 

Star Wars Battlefront
Kerek tíz éve várunk a legjobb mutlis Star Wars akciójáték folytatására (a Jedi Knight széria után, természetesen), s bár a bejelentés már korábban megtörtént, az E3 csak tovább fokozta lelkesedésünket. Aki emlékszik még, milyen volt az apró ewok harcosok sorából fadárdával dobálni a rohamosztagosokat, az bizonyára epekedve várja mindezt modern kiadásban is.

 

 

Anno 2205
Sajnos a Cossacks 3 nem mutatkozott a játékkiállításon, így kénytelenek voltunk másra voksolni a stratégiai ágazatban. Az Anno 2205 ugyan messze nem ugyanaz a stílus, városépítő, PC-orientált játékként mégis kiemeltük. A Cities: Skylines sikere után reméljük, az Ubisoft még inkább hozzájárul a kategória feltámadásához.

 

 

South Park: The Fractured But Whole
Aki játszott az első résszel és folyamatosan követi a sorozatot, az tudja, hogy ezzel a felnőtteknek szóló rajzfilmmel nem lehet hibázni. Bár az Obsidian ezúttal kimaradt a fejlesztésből, erősen bízunk benne, hogy az univerzum szülőatyáinak hála ismét egy kellően humoros, obszcén és izgalmas játékot kapunk.

 

 

Need for Speed
Sokan talán már minden bizalmukat elvesztették az EA-vel kapcsolatban, az egészen az Underground epizódokig visszanyúló új verzió valódi újjászületést ígér. Őrült száguldozás, rendőri üldözések, liszenszelt autók és minden részletre kiterjedő tuning – könyörgünk, csak végre a hangulat is legyen a régi!

 

 

Deus Ex: Mankind Divided
A Deus Ex joggal nevezhető rétegjátéknak, az eredeti lopakodós-gondolkodós-szerepjátékos miliő inkább csak a hardcore gamerek tetszését nyerte el. A fantasztikus cyberpunk világban soha nem bízhattunk senkiben, és reméljük, a ”mechanikus apartheid” ezúttal is a casual réteget elriasztó formában készül.

 

 

Hitman
A 47-es ügynök a PC-k világának legmenőbb bérgyilkosa volt, ám manapság már talán kevesebben bérelnék fel őt. A Square Enix ezúttal speciális, csak 48 óráig elérhető, egyszer indítható missziókkal is igyekszik feldobni a World of Assassinations hangulatát. Csak legyen nehéz, kiszámíthatatlan és kegyetlen!

 

 

Rise of the Tomb Raider
Egyelőre Xbox exkluzívnak tűnik, mégsem valószínű, hogy a PC-seket kihagynák a legújabb Tomb Raider mókából. A verhetetlen Uncharted ellen egyetlen fegyvert képes bevetni a Microsoft, Lara Croft kisasszony pedig rengeteget komolyodott az évek során, így a kellemesen ringatózó mellek mellett már a brutalitás is magával ragadhat.

 

 

Firewatch
Az indie fejlesztésként induló Firewatch kissé kilóg a listánkból, azonban kategóriájában kétségtelenül kiemelkedőnek tűnik. A kilátóban egyedül őrködő, a külvilággal csupán rádión keresztül kapcsolatot tartó tűzvigyázó története szerencsés eseteben olyan mély és depresszív lesz, amit ma még elképzelni sem merünk.

 

 

Shenmue III
A Kickstarterre volt szükség, hogy egy ilyen nagy múltú sorozatnak utóda születhessen, mi mégis érdemesnek tartjuk Yu Suzuki mestert és csapatát a bizalomra. Egyeseknek talán túl japán lehet, a minden idők egyik legjobb akció-kalandjátékának titulált Shenmue elmulasztása esetén mégis érdemes lehet harakiriben gondolkodni.

 

 

Viszlát jövőre!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.