Hirdetés

A backup nagymestere



|

Az adatmentés nyűg, kivéve ha kéznél van a Norton Save & Restore.

Hirdetés

A fogyasztók számára készült, nagymértékben automatizált mentő és helyreállító megoldás széles körben március végétől már elérhető.

Norton Save & Restore
A Norton Save & Restore az egyszerű telepítéssel, beállítással és a beépített automatizmussal egyszerűvé teszi az otthoni PC-használók számára az értékes digitális tartalom, a fényképek, a zene és a pénzügyi információk védelmét.

Az IDC közelmúltban készült tanulmánya emlékeztet arra, hogy a magánfelhasználók közel 60 százaléka aggódik amiatt, hogy elveszhetnek a PC-n tárolt adatai, ugyanakkor több mint 68 százalékuk beismeri, hogy nem készít biztonsági másolatot az adatok védelmére. Egy, a Symantec megbízásából nemrégiben készült kutatás szerint nemcsak az egyéni felhasználóknál, hanem a nagyvállalatoknál is problémát jelent az információ megfelelő védelme, a cégek 94 százalékánál nem azonnal és automatikusan készül biztonsági másolat az e-mailen tárolt adatokról.

A program használatával a felhasználók által legfontosabbnak tartott adatok, a szokásos könyvtárak és fájltípusok előre meghatározott mentése révén gyorsan és egyszerűen biztonságban tudhatók. A még nagyobb kényelem érdekében a Norton Save & Restore sokféle adathordozóra készíthet időzített, igény szerinti, vagy valamely eseményhez kapcsolódó mentést. A Symantec díjnyertes Norton Ghost szoftverének lemezképkezelő képességét kihasználva az operációs rendszerből való kilépés vagy a rendszer újraindítása nélkül teszi lehetővé az egész merevlemez pontos képének elkészítését is.

A legjobb és legteljesebb védettség érdekében önműködően át tudja vizsgálni a felhasználó rendszerét, és ezután javaslatot tesz az elmentendő lemezekre, fájlokra és könyvtárakra. A Norton Internet Security-vel együtt használt egy vírus- vagy féregjárvány kitöréséről szóló értesítést követően önműködően képes hozzákezdeni a mentéshez. Az adatok további védelmét a mentést tartalmazó fájlok titkosításával és jelszavas védelmével teszi lehetővé.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.