Hirdetés

A Cortana lesz a legjobb barátod



|

Satya Nadella szerint a személyi asszisztensek beépülnek az életünkbe.

Hirdetés

A Microsoft sokat dolgozik a Cortana személyi asszisztensén, ami a kezdetekben csak Windows Phone-on volt elérhető, ma viszont több platformon is használható. 

Hirdetés

Satya Nadella komolyan hisz a digitális asszisztensben, és az egyik legutóbbi beszédében azt fejtegette, hogy a tech cégek olyan mértékben állnak rá a kérdésre, hogy a Cortana és társai hamarosan átalakítják a webes böngészést, legyen szó laptopról, táblagépről vagy bármi másról. 

A redmondiak ügyvezetője szerint a klasszikus kezelőfelület eltűnik majd a böngészőkből, ugyanis a keresési és elérési feladatokat a Cortana és társai végzik majd. 

Azt is hozzátette, hogy szóljunk rá bármit is, rövidesen teljesen normális lesz, hogy az emberek az utcán sétálva a telefonjuk személyi asszisztenséhez beszélnek. Egyelőre sokan idegenkednek a használatuktól, azonban a következő években agresszív marketinget állíthatnak a témára. 

A Cortana mára az angol mellett több más nyelven is tud, és a Windows után Androidos én iOS-en is van bétája. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.