Hirdetés

A diákok olcsóbban frissíthetnek Windows 8-ra



|

Az alap frissítési árnál olcsóbban juthatnak majd hozzá a Windows 8 Próhoz a diákok.

Hirdetés

Bár a Microsoft akciója, amelynek keretében bárki meglehetősen olcsón frissíthetett korábbi Windows operációs rendszerről Windows 8-ra, már véget ért, a vállalat egy új kedvezményről is hírt adott. A redmondiak a diákok számára az alap frissítési árnál olcsóbban kínálják majd a Windows 8 Prót.

A Windows 8 egészen az októberi megjelenése óta mindössze 40 dollárnyi összegért volt frissíthető Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerekről. Az ajánlat február 1-gyel véget ért, az alapváltozatért innentől 120 dollárt, a Pro verzióért 200 dollárt kell fizetni.

A diákok ennek ellenére kapnak némi kedvezményt a teljes összegből. A Windows 8 Pro változatát ők ugyanis 70 dollárért szerezhetik be, amennyiben rendelkeznek valamilyen korábbi Windows rendszerrel. Az akció Amerikában már február 1-től él, de további 49 országba is eljut. Kelet-Európában március 7-től lesz érvényes a lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.