Hirdetés

A FineReader 14 újradefiniálja a dokumentumokkal végzett irodai munkát



|

Az új verzió lehetővé teszi a cégek számára a digitális átállással kapcsolatos erőfeszítéseik felgyorsítását és a munkafolyamatok egyszerűsítését.

Hirdetés

Az ABBYY, a vezető információtechnológiai szolgáltató ma bejelenti a FineReader 14 piacra lépését, a cég vezető asztali termékének legújabb változatát, amely a díjnyertes optikai karakterfelismerési technológiát (OCR) további fejlett PDF kezelési képességekkel és dokumentum-összehasonlítási funkcióval kombinálja. Az új verzióval az üzleti szakemberek könnyedén kezelhetik és teljesíthetik a napi feladataikat - dokumentumok szerkesztését, átalakítását, jegyzetelését vagy összehasonlítását - egyetlen intuitív alkalmazás segítségével. A FineReader 14 szállítja az összes szükséges funkciót bármely papíralapú vagy PDF dokumentummal végzett munkához, legyen az szkennelt, vagy digitálisan előállított.

Hirdetés

"A papír továbbra is kulcsfontosságú alkotóelem marad az üzleti folyamatokban. Az Egyesült Államokban készült IDC felmérés alapján a szervezetek 65%-a mind a mai napig erősen papírfüggő és így nagyobb erőfeszítéseket igényel számukra az információ átalakítása további felhasználásra", nyilatkozta Ivan Bodyagin, az ABBYY FineReader termékrészleg alelnöke. Az OCR fejlesztésben eltöltött több mint 20 év tapasztalatait kiaknázva az ABBYY áthidalja a szakadékot a papír alapú és a digitális információ között, egy nagy teljesítményű eszközt biztosítva a dokumentumok hajtotta folyamatok korszerűsítéséhez.

Az ABBYY válasza az új képességekre és a legkiválóbb minőségű, gyors dokumentum feldolgozásra áhítozó modern üzleti szakemberek igényeire a FineReader 14. A továbbfejlesztett képességek közül néhány:

  • PDF állományok és szkennelt képek nagy pontosságú átalakítása kezelhető formátumokba: Az ABBYY OCR technológiájának folyamatos fejlesztése biztosítja, hogy továbbra is kivételes pontosságú eredményeket nyújtson a szkennelt képek és PDF állományok szerkeszthető és kereshető digitális formátumba, pl. Word, Excel®, PowerPoint®, PDF, alakításakor. A 14-es verzió továbbra is biztosítja a FineReadert már eddig is híressé tévő eredeti tulajdonságokat, mint pl. a kiterjesztett OCR képességek, és az automatikus konverzió.
  • PDF szerkesztés és csoportmunka A FineReader 14 egy "mindent egyben" megoldás a PDF állományokkal és szkennelt képekkel végzett munkához, beépített szerkesztő és csoportmunka eszközökkel a lapok kezeléséhez, tartalomszerkesztéshez, lektoráláshoz, jegyzeteléshez, kereséséhez, űrlapok kitöltéséhez, aláíráshoz és jelszó védelemhez.
  • Tetszőleges formátumú dokumentumok összehasonlítása A teljesen új Dokumentum összehasonlító modul segítségével észlelhetők és kiemelhetők a szöveg változásai egy dokumentum két változata között legyen az bármilyen formátumú, PDF, Word, JPG vagy egyéb, pl. egy digitális dokumentum papír alapról újból beszkennelt változata akár.
  • OCR integráció a PDF kezelő eszközökbe A PDF állományokra automatikusan alkalmazott OCR képesség miatt a FineReader 14 a természetes választás mindazok számára, akik napi szinten dolgoznak szkennelt képekkel és papír alapú PDF-ekkel.
  • Több mint 190 OCR nyelv Az új verzió több mint 190 nyelven nyújt szövegfelismerést ideértve számos nehezen felismerhető nyelvet is mint pl. a héber, arab, koreai, kínai és japán. Egyszerű matematikai képleteket valamint az angol nyelv fonetikus leiratát is képes felismerni.

Elérhetőség

Az ABBYY FineReader azonnal megvásárolható világszerte három különböző kiadásban: Standard, Corporate, és Enterprise. Természetesen magyar felhasználói felülettel és felismerési nyelvi támogatással. Megrendelhető webáruházakban és az ABBYY partnereknél. A részletes termékinformációk és elérhető változatok magyarul a www.ocrszoftver.hu angolul a www.abbyy.com/finereader weboldalon megtalálhatók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.