Hirdetés

A Firefox 4 máris lekörözte az IE9-et



|

Fél nap alatt 5 millióan töltötték le a Mozilla böngészőjét, az Internet Explorer az első napján csak 2,3 millió embernek kellett.

Hirdetés

A tegnapi napon - mint arról mi is beszámoltunk - hosszú várakozás után megjelent a Firefox 4.0 végleges verziója, amelynek a magyar nyelvű variánsa többek között a PC World letöltő szolgáltatásán keresztül is beszerezhető.

 

 

 


A Mozilla elmondása alapján megoldásuk remek rajtot vett, mivel a felhasználók 1 millió letöltést kezdeményeztek a megjelenést követő első három óra alatt, míg a számlálójuk hírünk írásakor nem sokkal 5 millió letöltés alatt volt. Összehasonlításként a Microsoft néhány nappal ezelőtt örömmel újságolta azon hírt, mely szerint az böngészőjük új verzióját 2,3 millióan töltötték le egy nap alatt. Az üdvözölt összegük mostanra szinte kényelmetlenné vált, mivel a Firefox körülbelül fél nap alatt elérheti az 5 millió letöltést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.