Hirdetés

A Firefox nyakára lépett a Chrome



|

A Net Applications szerint a Chrome felhasználói tábora már nagyobb, mint a Firefoxé.

Hirdetés

A Net Applications statisztikái szerint a Goolge Chrome böngészője sikeresen átvette a második helyet a Firefoxtól az asztali böngészők versenyében. A Chrome márciusban az adatok alapján 17,5 százalékos piaci részesedésnek örülhetett, míg a Firefoxnak a 17,2 százalék csak a harmadik helyet jelentette. 

Hirdetés

A Chrome számára meglehetősen sokáig tartott elcsípni a második helyet. Egy éve például a tűzrókás böngésző még több mint 20 százalékon állt, a Chrome-nak pedig 16,5 százalék jutott. Azóta az erőviszonyok folyamatosan közeledtek az egyenlőséghez, mígnem márciusban fordult a kocka. 

A csúcson természetesen ezúttal is az Internet Explorer áll (58 százalékkal). Ha a böngészők verzióit nézzük, akkor a legtöbben, 21 százalékban az Internet Explorer 8-at használják, míg a második legkedveltebb az IE 11 a maga 15,7 százalékával. A verziók alapján a harmadik a Google Chrome 33, 12,6 százalékkal. 

 

Fotó: firstever.eu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.