Hirdetés

A fogyatékkal élőknek ingyenes marad a Windows 10



|

A kisegítő lehetőségeket használók július után is frissíthetnek majd a rendszerre.

Hirdetés

Az elmúlt napokban a Microsoft három fontos kérdést is tisztázott a Windows 10-re való ingyenes frissítési akciója kapcsán. A hivatalos tájékoztatás szerint egyrészt a promóció 2016. július 29-én mindenképp véget fog érni, másrészt a rendszerre ezután frissíteni kívánóknak teljes árú Windows 10 licencet kell majd vásárolniuk, harmadrészt pedig a Windows 7 / 8.x rendszerekhez ragaszkodókat nem fogja többé nyaggatni a "Get Windows 10" alkalmazás.

Hirdetés


Pénteken kiderült, hogy a Microsoft mégsem öntött teljesen tiszta vizet a pohárba, ugyanis a kisegítő lehetőségeket használók számára a fenti dátum után is hajlandó ingyen biztosítani a Windows 10-re frissítést. A konkrétumokat csak később fogja ismertetni a vállalat, nem kívánunk spekulálni a részletek kapcsán.


"Továbbra is elkötelezettek vagyunk a Windows 10 kisegítő lehetőségeivel kapcsolatos, korábban bejelentett fejlesztések megvalósítása iránt. Biztosítani kívánjuk, hogy a kisegítő lehetőségeket használóknak ugyanúgy lehetőségük legyen ingyen frissíteni a Windows 10-re, mint ahogy bárki másnak volt" - olvasható a tájékoztatásban.


(Forrás: Windows Central, Microsoft | Nyitókép: Maurizio Pesce)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.