Hirdetés

A fotóidat akarja a Google



|

A jelentkezők munkáit Androidon én macOS-en is elérhetővé teszi háttérképek formájában a Google.

Hirdetés

A Pixel és a Pixel XL érkezésekor a Google egy Háttérképek névre keresztelt appot is kiadott, amelynek köszönhetően mindig új és trendi háttérrel lehet feldobni az androidos készülékeket. 

Hirdetés

A tetszetős hátterek kínálata úgy néz ki, hogy rövidesen bővül majd, ugyanis a Google lehetővé teszi, hogy bárki részt vegyen a programban. 

Ehhez mindössze nyilvánosan meg kell osztani a fotókat a Google+ oldalán. A Google+ Create programhoz csatlakozva azután az androidos készülékek millióin lehet háttér az érdeklődők fotóiból. 

A Google a kezdeményezést a Macekre is kiterjeszti a Featured Photos képernyővédővel. 

A Google olyan tartalomgyártókat keres, akik csúcsminőségű gyűjteményeket adnak közre, és hetente frissítik azokat. Aki beéri azzal, hogy a szép képeket háttérként nézi, annak elegendő lesz tovább használni a Google Háttérképek appot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.