Hirdetés

A gamerek kihagyhatják a Windows 10 legújabb előzetesét



|

Az Edge böngészőben bukkant fel a Redstone egyik első látható újítása.

Hirdetés

A Microsoft ma elérhetővé tette a fast ringben lévő bétatesztelők számára a legújabb Windows 10 Insider Preview előzetest. A build 11102 jelzésű változat az egy héttel ezelőtt kiadott build 11099-et váltja, a verziószámokból sejthetően nem kell jelentős újításokra számítani.

Hirdetés


A bejelentés szerint az egyetlen funkcionális újítást az Edge böngésző kapta, ugyanis a "vissza" nyílra jobb egérgombbal kattintva végre megjelenik az éppen aktív fülben előzőleg megtekintett webhelyek listája. A mellékelt képernyőkép alapján az újonnan implementált menüben található egy gyorsgomb is az előzmények eléréséhez.


A gamerek számára ettől függetlenül nem ajánlott a Windows 10 Insider Preview build 11102 telepítése, ugyanis egyes játékok az elindításukkor, a felbontás váltásakor, vagy az ablakos futtatásról teljes képernyős megjelenítésre váltáskor összeomolhatnak. Az érintett játékok közt biztosan megtalálható a The Witcher 3, a Fallout 4, a Tomb Raider, a Metal Gear Solid V, továbbá az Assassin's Creed széria feltehetően legutóbbi része.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.