Hirdetés

A Gmail már 10 gigabájtos mellékletet is tud küldeni



|

A jövőben négyszázszor nagyobb mellékletet is csatolhatunk a gmailes leveleinkhez.

Hirdetés

Mindig is dühítő volt, amikor nem tudtunk a Gmailről elküldeni egy levelet azért, mert a melléklet túl nagy volt. Jó hír következik: a Google frissítette a levelezőszolgáltatását, így a jövőben ilyen jelenségre már nem kell számítanunk.

A keresőóriás a Google Drive-ot integrálja a Gmailbe, aminek köszönhetően akár 10 gigabájtos fájlok is beilleszthetőek a levelekbe. Ez négyszázszor nagyobb a hagyományos mellékleteknél. A Google Drive a Google felhő-alapú tárhely-szolgáltatása, amely idén áprilisban indult, és alapesetben 5 gigabájt ingyenes tárhelyet biztosít.

Az új funkció használatára azoknak van lehetősége, akik az a levélíráshoz kiadott új felületet már aktiválták. A címzettek minden esetben a melléklet legfrissebb, aktuális változatát érik el, hiszen az a felhőben van tárolva. A funkció a felhasználók számára a napokban válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.